عرق بادرنجبویه

 

بادرنجبویه را بادرنگبویه یا بادرنجوبه نیز می‌نامند. گیاهی معطر، علفی، چند ساله، پایا، پرشاخه و پرپشت است که ارتفاع آن به ۳۰ تا ۸۰ سانتی‌متر و حتی بیشتر می‌رسد. بادرنجبویه از تیره نعناعیان میباشد که به حالت وحشی و خودرو در ایران می‌روید. این گیاه دارای عطری با طعم لیموی تند بوده و موطن اصلی آن قسمت وسیعی از شرق مدیترانه است و در بعضی نقاط آذربایجان و جلگه خزر نیز یافت می‌شود. از خواص بادرنجبویه بهره‌برداری به‌منظور تزیینی، طبی و تولید عسل است که به این منظور گیاه را در باغ‌ها و مزارع کشت می‌کنند. از تمامی قسمت‌های رویشی گیاه جهت کاربردهای دارویی استفاده می‌شود.

 

طبع عرق بادرنجبویه

طبیعت عرق آن گرم می باشد

 

طریقه مصرف عرق بادرنجبویه

طریقه مصرف : یک فنجان در یک لیوان آب سرد

 

خواص عرق بادرنجبویه

بالابرنده فشار خون ، خونساز ، مقوی مغز ، ضد وزوز کردن گوش ، خواب آور ، نشاط آور ، آرامشبخش ، خوش عطر و طعم برای شربت.

 

[box type="info" align="" class="" width=""]برای عرق بادرنجبویه کلیک کنید

گاه عرقیات

[/box]

[box type="info" align="" class="" width=""]برای دیدن گالری شرکت کلیک کنید

تصاویر شرکت

[/box]


سلامت بادرنجبویه ,مصرف ,گیاه ,خواص ,کلیک کنید ,بادرنجبویه نحوه ,نحوه مصرف ,width برای ,class width ,align class width ,info align class منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

همسرداری | آیین همسرداری اطلاعات دنیای پزشکی automotive code reader فرزیا گلخانه من شهیده بی بی ملک ناروئی